ANtoAN

ANtoAN

Avalon, France · 12 items

Budapest workshop - January 20, 2018

***Scroll down to read in English***

Itt lehet feliratkozni Untwine workshopjára, ami 2018. január 20-án Budapesten kerül megrendezésre.

A workshop egy napos lesz, délelőtt 10:00-12:00 és délután 13:30-17:00 időpontokban.

Az program első felében alapvető információk hangoznak el a teremtés eredetéről, a Forrással való kapcsolatról, az különféle síkok teremtéséről, arról, hogy az éteri/asztrál, stb. minek felel meg és miként érinti a manifesztációs folyamatot, földi küldetésünket és a Felsőbb Énnel való kapcsolatunkat és a vele való újrakapcsolódást.

A program második felében a gyakorlatra helyezzük a fókuszt, erős energiatechnikákat tanulunk meg, melyek a Felemelkedést megelőző munkálatokra készítenek fel, újra létrehozunk egy közvetlenebb kapcsolatot a Lélekkel és tisztító munkát végzünk. Fontos tisztában lenni azzal, hogy e technikák közül néhány intenzív lehet és bizonyos elkötelezettséget kíván, mivel nagyon mély pozitív változásokat indíthatnak be.

A részletes program módosulhat.

A résztvevők száma korlátozott: 100 fő. Mindenkit szeretettel várok, akik őszintén keresik a Forrás Fényét.

A pontos címet a jelentkezés után fogják megkapni a résztvevők. Magyar tolmácsolás lesz.

Részvételi díj 54 EUR (16.000,- Ft.), amely a helyszínen is befizethető. Ha valakinek nincs bankszámlája vagy nem tud online fizetni, akkor utalással vagy egy MKB bankfiókban is befizetheti január 19-ig az alábbi számlára a részvételi díjat: MKB 10300002-10435457-49010018 Rácz Anita. A megjegyzés rovatba kérnénk szépen a résztvevő nevét beírni. Ezzel a lehetőséggel biztosíthatja a helyét a workshopon. A helyszínen akkor lesz lehetőség befizetni, ha még marad hely addig.

A Fény győzelme!

------------

This is the sign-up for Untwine workshop in Budapest, Hungary, on January 20th 2018.

It will be in English and translated into Hungarian, and will last one day, from 10am to 12pm, and 1:30pm to 5pm.

The first half will be basic information on origins of creation, relationship with Source, creation of various planes, what etheric/astral etc correspond to, and how this relates to manifestation process, doing our mission on Earth, and our relationship and reconnection with the Higher Self

The second half will be focused on practice, learning strong energy techniques for preparation before Ascension work, re-establishing a more direct connection with the Soul, and doing purification work. Please be aware that some of these techniques can be intense and require some dedication, as they can trigger profound positive changes.

Exact details of what is shared at the workshop is subject to change.

Number of participants limited to 100. All who genuinely seek the Light of Source are welcome.

Exact address of the workshop will be given to participants after signing up.

You can also pay cash when you arrive, in this case, to reserve your seat please email untwine1@yahoo.com

Victory of the Light

Buy this
  • €54.00